Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 18:42 1 202 0

Неймар трябва лично да присъства на процеса срещу него в Испания

  • неймар-
  • дело-
  • футбол-
  • барселона-
  • псж

Случаят разглежда възможни нередности при преминаването му от Сантос в Барселона през 2013 г.

Неймар трябва лично да присъства на процеса срещу него в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар трябва лично да присъства на процеса срещу него в Испания, който започва в понеделник, съобщи вестник "Паризиен“.

Случаят разглежда възможни нередности при преминаването му от Сантос в Барселона през 2013 г. Неймар, който трябва да играе за ПСЖ срещу Олимпик Марсилия в неделя, отрече каквото и да е нарушение. Не е ясно точно кога и колко време трябва да бъде пред съда в Барселона.

В допълнение към присъдата от две години затвор, прокурорът на Барселона настоява за глоба от 10 милиона евро, ако Неймар бъде признат за виновен. Въпреки това присъдите до две години затвор почти винаги са условни в Испания за обвиняеми без криминално досие.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА