Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 07:59 1 600 3

Лудогорец праща под наем национал

  • иван йорданов-
  • лудогорец-
  • под наем-
  • футбол-
  • първа лига

В началото на сезона 21-годишният полузащитник намери място в титулярния състав

Лудогорец праща под наем национал - 1
Снимка:

Халфът на Лудогорец Иван Йорданов най-вероятно ще смени клубната си принадлежност в началото на годината. Очаква се младокът, който започна много силно кампанията, да бъде преотстъпен на друг клуб.

В началото на сезона 21-годишният полузащитник намери място в титулярния състав. Той се възползва по отличен начин от отсъствието на контузения Клод Гонсалвеш и често бе в стартовата единайсеторка редом до Якуб Пьотровски.

Възстановяването на португалеца, привличането на бразилците Нонато и Нареси, както и фактът, че Доминик Янков ще бъде готов за игра след Нова година, правят трупането на игрови минути от Йорданов почти невъзможно. Затова и той може да бъде даден под наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    0 2 Отговор
    Вън българите от Лудогорец! Убиват футбола в България като излизат с 8 чужденци и едва 3-ма българи - предателите Десподов и Недялков и Доменик Янков. Даже и името Доменик не е българско. Пълна трагедия

    Коментиран от #2, #3

  • 2 8976597598

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс":

    Цска тире София излезе с 9-ма чужденци срещу Лудогорец! Още нямаше Лудогорец когато старото ЦСКА при Стойчо и Лупи имаше 14-15 чужденци в състава начело с Ел Пистолеро и мачкаха наред. Тогава анималс се забавлявахте , че сте великия и славен клуб , а сега като ви става? Завист , злоба и Лудогорец виновен за всичко. Ами играйте вие с българи бе , нали сте стожер на спорта? Вадете новия Стоичков , Пенев. Кво стаа?
  • 3 Спас

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс":

    То щото в Левски , ЦСКА , Локо Пд и всички други е пълно с талантливи българи....Разград пак , че вземат качествени и играят в Европа , а другите чужденци в по-слабите и бедни отбори за какво са?