Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 13:12 1 273 0

Меси назова основните фаворити в Катар

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • световно първенство-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

Но ако трябва да оставя един или два отбора, днес смятам, че Бразилия и Франция са основни кандидати за спечелването на това Световно първенство

Меси назова основните фаворити в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Аржентина и Пари Сен Жермен Лионел Меси разкри кой отбори според него са главните претенденти за титлата на Мондиал 2022 в Катар.

„Що се отнася до фаворитите, има големи отбори като Бразилия, Германия, Франция, Англия, Испания и със сигурност съм забравил някои. Но ако трябва да оставя един или два отбора, днес смятам, че Бразилия и Франция са основни кандидати за спечелването на това Световно първенство“, заяви Меси пред „RMC Sport“.

Националният отбор на Бразилия е най-титулуваният отбор на световните първенства с пет победи. Националният отбор на Франция е действащият победител.

Мондиал 2022 в Катар ще се проведе от 20 ноември до 18 декември.

Меси призна, че Световното първенство през 2022 г. ще бъде последното му. Аржентинецът се е състезавал на четири форума досега - 2006, 2010, 2014 и 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА