Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 12:12 947 1

Надал се завръща на корта

  • рафаел надал-
  • анхел которо-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Според доктор Которо, Надал тренира добре и е близо до завръщане на корта за следващи си участия

Надал се завръща на корта - 1
Снимка: БГНЕС

Позитивна информация за физическото състояние на Рафаел Надал даде лекаря на тенисиста Анхел Которо пред испанския вестник „El Comercio“.

Според доктор Которо, Надал тренира добре и е близо до завръщане на корта за следващи си участия. 22-кратният шампион от турнирите от „Големия шлем“ не е играл от мача си на двойки заедно с Роджър Федерер на „Лейвър Къп“. По това време испанецът все още не бе напълно възстановен от контузията на коремен мускул, която получи по време на Откритото първенство на САЩ.

„Рафаел се чувства добре. Много е щастлив и от раждането на първото си дете. Той тренира редовно и следва програмата си за края на сезона. Мисля, че тайната е в здравата работа, страстта към спорта и опита да напредва всеки ден, както и отличните физически качества, които има. Той е играч, част от историята на нашия спорт и продължава да ни носи радост“, коментира Ахел Которо.

Надал все още не е потвърдил програмата си за края на годината, но турнира от сериите „Мастърс“ в Париж и Финалите на АТП изглежда възможна цел.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел Любомиров

    1 1 Отговор
    Вамос Рафа !