Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 13:05 1 823 5

Люис Хамилтън: Промених дизайна на волана и всички го копираха, трябваше да го патентовам!

  • люис хамилтън-
  • формула 1-
  • спорт-
  • волан-
  • mercedes

Това е нещо, с което много се гордея, обичам да работя с ергономията на колата

Люис Хамилтън: Промених дизайна на волана и всички го копираха, трябваше да го патентовам! - 1
Снимка:

Британският пилот и седемкратен световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън, се върна назад към 2007-а година и си припомни за неговите иновации в спорта. Той сподели, че всички останали са се възползвали от креативността му.

„Това, което много хора не знаят, е, че промених дизайна на волана, когато бях в McLaren и когато карах в Mercedes, направих същото. Всички останали отбори копираха волана", обясни Хамилтън.

"Всички волани бяха кръгли. Сега има горна част и дръжката се спуска надолу, но не се присъединява към дъното. Трябваше да го патентовам! Това е нещо, с което много се гордея, обичам да работя с ергономията на колата. Проектирах и моята седалка в пилотската кабина. Записах я и беше почти същата от десет години с екипа. Също така преработихме педалите с инженерите. Това са нещата, които обичам да правя, тъй като те ми позволяват да се възползвам малко от моята креативност“, заяви британецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    8 3 Отговор
    Сър Джендър!
  • 2 Българина

    5 3 Отговор
    добре ,че си мулат не само тъмен. Бялото в теб е казало, земята е кръгла като волана, всички го знаят, но черното те е апострофирало, тогава как стоя прав и не падам? с този волан си в мир със себе си... плосък отгоре, кух отдолу....
  • 3 бойко

    3 3 Отговор
    блек фрайдей
  • 4 АМИ

    3 8 Отговор
    само българина може да оплюе седемкратен световен шампион... никога няма се оправим ейй..
  • 5 Шумов е онанист

    3 4 Отговор
    Чудесно ! Гумените атрибути които си навираш по отвърстията и те ли са пи твой личен дизайн!? Или направо от плод зеленчука!?