Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 13:40 997 0

Президентът на Реал Мадрид: Вече дори не чета за Мбапе!

  • флорентино перес-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • килиан мбапе

Реал Мадрид опита да привлече Мбапе в края на миналия сезон, но той реши вместо това да подпише нов договор с ПСЖ

Президентът на Реал Мадрид: Вече дори не чета за Мбапе! - 1
Снимка:

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви, че вече дори не чете за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Според скорошни информации, нападателят е бил ядосан от клуба от френската Лига 1 и искал да напусне през януари, но самият футболист отрече да е искал да бъде продаден. Реал Мадрид опита да привлече Мбапе в края на миналия сезон, но той реши вместо това да подпише нов договор с ПСЖ.

„Не е че ме дразни – дори не чета вече за това“, каза Перес за радиостанция „Cadena Ser“ във вторник след церемонията за „Златната топка“ в Париж.

Нападателят на Реал Карим Бензема спечели най-престижното индивидуално отличие във футбола, докато крилото на Кралския клуб Винисиус Жуниор остана осми в класацията.

„Никой не знае какво ще стане в бъдеще, но нападателите на Реал Мадрид се развиват с впечатляващо темпо, година след година. Родриго и Винисиус са двама страхотни играчи, млади, разполагат с цялото време, за да просперират. Реал е концентриран само върху футболистите, които притежава. И ние ги обичаме“, продължи Перес.

Стражът на „белия балет“ Тибо Куртоа бе определен за Най-добър вратар, печелейки наградата по името на легендарния вратар Лев Яшин, и се нареди седми в крайното подреждане, докато Лука Модрич, победител през 2018-а година, остана девети – и двамата бяха с принос за спечелването на Ла Лига и на Шампионската лига миналия сезон.

Бензема, който отбеляза 44 гола в 46 мача във всички турнири, бе избран за 66-ия носител на „Златната топка“.

„Бензема заслужава „Златна топка“. Той е най-добрият футболист в последните три или четири години. Той е деветка, която е комбинация от Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан. Той върши две работи едновременно, връзвайки играта в атака като Зидан и бележейки голове, както го правеше Роналдо“, завърши президентът на Реал.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА