Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 14:40 1 137 0

Салах и Рияд Марез ще се изявяват като телевизионни коментатори в Катар 2022

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • коментатори

Националните отбори на Салах и Марез няма да участват на Мондиал 2022 и затова те са приели да се присъединят към екипа на телевизия "beIN SPORTS" в качеството си на анализатори на срещи от шампионата от 20 ноември до 18 декември

Салах и Рияд Марез ще се изявяват като телевизионни коментатори в Катар 2022 - 1
Снимка:

Две от звездите на английската футболна Висша лига - египтянинът Мохамед Салах от Ливърпул и алжирецът Рияд Марез от Манчестър Сити, ще се изявяват като коментатори по време на Световното първенство по футбол в Катар, съобщи египетският журналист Исмаел Махмуд.

Националните отбори на Салах и Марез няма да участват на Мондиал 2022 и затова те са приели да се присъединят към екипа на телевизия "beIN SPORTS" в качеството си на анализатори на срещи от шампионата от 20 ноември до 18 декември.

Египет не успя да се класира за финалите на Световната купа в Катар след драматична загуба с дузпи от Сенегал в решаващите плейофи, а Алжир беше елиминиран не по-малко драматично от Камерун след равенство 2:2 в двата мача заради правилото за повече отбелязани голове на чужд терен, след като в реванша като домакини алжирците допуснаха решаващото попадение в последните секунди на продълженията.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА