Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 06:47 1 427 0

Ливърпул с минимален успех във Висшата лига

  • ливърпул-
  • уест хям-
  • футбол-
  • висша лига

С тази победа Ливърпул се изкачи до 7-та позиция в класирането с 16 точки от 10 мача

Ливърпул с минимален успех във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Дарвин Нунес вкара първия си гол на Анфийлд, а Алисон спаси дузпата на Джарод Боуен за успех на Ливърпул над Уест Хям с 1:0. Това се случва след голямата победа над Манчестър Сити през уикенда.

С този успех Ливърпул се изкачи до 7-та позиция в класирането с 16 точки от 10 мача. Уест Хем към момента е 13-ти с 11 точки.

Ливърпул с минимален успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

В 22-ата минута на мача Нунес реагира фантастично с глава след асистенция на Костас Цимикас, за да даде преднина на тима на Юрген Клоп.

Ливърпул с минимален успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

В добавеното време на първата част "чуковете" получиха право да изпълнян дузпа, след като ВАР се намеси и видя нарушение на Джо Гомес срещу Джаред Боуен в наказателното си поле.

Ливърпул с минимален успех във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Именно Боуен изпълни дузпата, но Алисон хвана ъгъла и изби.В 87-та минута пък Соучен някак не вкара на 5 метра от вратата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА