20 Октомври, 2022 12:00 789 3

Ивков: Имаме план за наследството от безхаберното управление през годините, Левски не е спасен!

  • левски-
  • футбол-
  • иво ивков

Обещахме работа и честност, което се получава през тази година

Ивков: Имаме план за наследството от безхаберното управление през годините, Левски не е спасен! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, заедно със собственика на клуба Наско Сираков и маркетинг директора Пламен Петров, дадоха начало на кампанията за „Откриваме кампанията „Аз съм Левски” за членски карти. Измина точно година и старта на предходната кампания, която се увенча с успех. Това беше година, изпълнена с огромни предизвикателства. Това е очевидно от резултатите в спортно-технически аспект, както и административно. Заради тежкото наследство не може да се каже, че клубът е спасен. Искам да кажа, че предстоящата кампания ще е тест за силата на левскарския дух и дали може да направим решителни крачки за финансовото спасение и стабилизиране на клуба. Тази кампания я приемаме като своеобразен вот на доверие как се управлява клуба през последната година. Има новини, които ще бъдат обяснени в детайли. Тази кампания ще бъде добре структурирана, с точни дати и събития. За първи път тя ще бъде в услуга на притежателите на членски карти, благодарение на новите си партньорства. Искам да благодаря на досегашните ни утвърдени партньори. Пожелавам успех на всички нас. Показахме през последната година, че можем да се самоиздържаме. Клубът има нужда от своя най-голям капитал – нашите привърженици", каза Ивков.

Въпрос на възпитание е ние да управляваме клуба. Обещахме работа и честност, което се получава през тази година. Нашият клубен магазин печели повече отвсякога. Нашият стадион отново се пълни – имаме средна посещаемост 12 хил. Развихме доста други инициативи. Направихме сдружение с членски внос от 200 лева – „Левски на левскарите”. Хората знаят, че подпомагат любимия си клуб. Финансовият резултат е същият като първия. Намален е броят на картите, но ние даваме по-малко за продукти. Създаде се и едно измамно впечатление, че Левски е спасен финансово, въпреки постигнатите резултати. Левски е в период, в който може много бързо да тръгне назад. Призовавам хората да не губят своята всеотдайност и отдаденост. Нямаме теми и въпроси табу. Готов съм да отговарям за всяка стотинка, която е похарчена. Преди година сложихме край на разточителните сделки. Заблудата се появи и от дадени интервюта, които рисуваха светло бъдещето. Взехме Купата, класирахме се в Европа. Исках да оставя хората малко да се порадват. Сега алармирам, че не може да се каже, че клубът е спасен. Погасихме всички належащи задължения. Имаме план и имаме броени дни да постигнем договорености за наследството, което ни беше оставено от безхаберно управление през последните години. Финансово клубът не е пострадал от отлив на карти. Скоро ще разберем за „Юнайтед груп”, завърши изпълнителният директор на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъщата

    7 2 Отговор
    Ако се спазваха законите отдавна трябваше да сте в аматьорския футбол!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъщата

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пожар":

    Що бе пейзан, и там играят ганкиното.