Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 12:17 934 2

Сираков: Смяна на собствеността на Левски на този етап не стои на дневен ред

  • левски-
  • наско сираков-
  • футбол

С огромно удоволствие поставям началото на кампанията за подновяването на членските карти

Сираков: Смяна на собствеността на Левски на този етап не стои на дневен ред - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски – Наско Сираков, даде старт на поредната кампания „Аз съм Левски”! Това се случи на нарочна пресконференция на стадион „Георги Аспарухов”.

“Искам да кажа, че този проект го чувствам като личен. Това бе една от основните задачи, които поставих преди две години и половина - да възобновим членските карти. Това е от най-лесните начини всеки един левскар да се присъедини към огромното „синьо” семейство и мисля, че успяхме. С огромно удоволствие поставям началото на кампанията за подновяването на членските карти. На добър час на всички. Винаги успехите на клуба палят желанието на феновете да пълнят стадиона и да помагат по всякакъв начин на клуба. Убеден съм, че тази кампания ще е по-успешна от предишната”, сподели Наско Сираков.

Босът на „сините” също бе запитан относно темата със смяната на собствеността.

“Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред. Хората от "Юнайтед груп" назоваха много точно нещата”, лаконичен бе Сираков.

Това означава, че позициите на двете страни съвпадат.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сираков

    7 1 Отговор
    Никаква продажба Ако продадем аз от къде ще цоцам бре абдали
  • 2 Каква

    3 1 Отговор
    Смяна на собственост? Дългове над 30 млн. В евротурнирите са генетично провалящ се отбор. Най- голямата им радост е когато победят ЦСКА,то пък не е същото. Мъка..