Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 08:59 1 081 2

Роналдо: Емоциите понякога надделяват, не съм се променил!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Аз съм същият човек и същият професионалист, който бях през последните 20 години, играейки елитен футбол

Роналдо: Емоциите понякога надделяват, не съм се променил! - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо излезе с отговор в социалните медии, след като беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед за мача с Челси през уикенда. Португалецът беше санкциониран, след като си тръгна в 89-ата минута при победата над Тотнъм в сряда. По-късно се появи информация, че той е отказал да се включи в игра, когато е бил помолен, и че има лоши отношения с някои от щаба на мениджъра Ерик тен Хаг.

Въпреки това, 37-годишният Кристиано публикува емоционален пост в профила си социалната мрежа „Instagram“, заявявайки, че се опитва да се отнася с уважение към колегите, противниците и треньорите, но добави, че „понякога във важните моменти емоциите ни надделяват“.

Нападателят не спомена конкретно решението на клуба да го извади от състава на първия отбор за мача през уикенда.

Ето какво написа Кристиано в профила си в „Instagram“:

Както винаги съм правил през цялата си кариера, опитвам се да живея и играя с уважение към моите колеги, моите противници и моите треньори. Това не се е променило. Не съм се променил. Аз съм същият човек и същият професионалист, който бях през последните 20 години, играейки елитен футбол, и уважението винаги е играло много важна роля в моя процес на вземане на решения.

Започнах много млад, примерите на по-възрастните и най-опитните играчи винаги са били много важни за мен. Затова винаги съм се опитвал да давам пример на младите, които израснаха във всички отбори, които съм представлявал. За съжаление това не винаги е възможно и понякога във важните моменти емоциите ни надделяват.

В момента просто чувствам, че трябва да продължа да работя здраво в Карингтън, да подкрепям моите съотборници и да съм готов за всичко във всеки даден мач. Поддаването на натиска не е опция. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и трябва да устоим обединени. Скоро отново ще бъдем заедно.


Непосредствено след мача с Тотнъм Тен Хаг посочи, че не е доволен от поведението на Роналдо. В четвъртък пък от Юнайтед публикуваха изявление, в което се казва следното:

„Кристиано няма да бъде част от състава на Манчестър Юнайтед за мача срещу Челси тази събота. Останалата част от отбора е изцяло фокусирана върху подготовката за двубоя“


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    4 4 Отговор
    Абсолютен егоцентрик. Аз и никой друг. Той иска да е центъра и около него да се въртят всички. Ама времето му свърши. Още не го е разбрал.
  • 2 Не става

    0 0 Отговор
    Юнайтед на Тен Хааг е комбинативен и пресиращ, а CR7 просто не се връзва на схемата им. Последните три сезона загуби скорост и седи забит на пирон напред, което не влиза в схемата на всеки от най-елитните отбори, където се иска да изядеш тревата. Роналдо още има качества, но не и за този Юнайтед.