Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 10:09 3 681 4

Очаква се изненадваща раздяла в ЦСКА

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • мено кох

Треньорът Саша Илич не харесва 28-годишния бранител, въпреки че го пусна в стартовия състав в пет от шестте мача на „червените“ в Европа и в четири срещи от шампионата

Очаква се изненадваща раздяла в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА изненадващо може да се раздели с Мено Кох. Нидерландският защитник в последно време изпадна от титулярния състав. Треньорът Саша Илич не харесва 28-годишния бранител, въпреки че го пусна в стартовия състав в пет от шестте мача на „червените“ в Европа и в четири срещи от шампионата.

В същото време Кох взима една от най-големите заплати в ЦСКА. Този факт комбиниран с положението на защитника на резерва, най-вероятно ще е достатъчно основание за раздяла между клуба и футболиста през зимата.

Още един защитник може да напусне „Армията“ в началото на 2023 г. Това е люксембургския национал Енес Махмутович, който също не попада в плановете на Саша Илич. Треньорът на „червените“ вече гледа цяла дузина варианти за попълване на отбраната на тима.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 13 Отговор
    Пишете цялото име на пристигналия от град Ловеч отбор обединен с Етрополе.
  • 2 иво

    1 5 Отговор
    ОЧАКВАМЕ ГОЛЕМА РАЗДЯЛА ..С.. ццс----КА ! ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тото

    1 0 Отговор
    ЦСКА - яд ви е че сме водачи. Но свиквайте