21 Октомври, 2022 12:17 833 4

ЦСКА е отбелязал най-много голове от корнер

  • цска-
  • футбол-
  • корнер-
  • голове

"Червените" имат 7 гола от корнер този сезон, което превъзхожда всички останали тимове в елита

ЦСКА е отбелязал най-много голове от корнер - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е отбелязал най-много голове от ъглов удар от началото на сезона. Това показва статистиката на InStat за изминалите кръгове в efbet Лига.

"Червените" имат 7 гола от корнер този сезон, което превъзхожда всички останали тимове в елита. След ЦСКА в тази класация са Локомотив (София), Левски, Лудогорец, Септември и Пирин, които имат по 3 гола след изпълнение на ъглов удар. Има няколко отбора, които не са успели да вкарат от това статично положение. Това са Черно море, Арда, Берое и Спартак (Варна).

Интересното е, че ЦСКА са в долната половина на таблицата в общия брой ъглови удари, които получават в мачовете. "Червените" имат едва по 3,9 корнера средно на мач, а лидер по брой ъглови удари е Левски - 7,2 на мач.

Като цяло ЦСКА превъзхожда останалите с головете си от статични положения, като освен седемте корнера има реализирани и 3 дузпи, пише dsport.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 4 Отговор
    Ковачев стига си писал глупости цска ФАЛИРА на 09 09 2016г.
  • 2 СОФИЯ ЮГ

    3 0 Отговор
    азар, Джеферсон, та и Грасез е хубаво да бъдат продадени през предстоящия трансферен прозорец. Критерия за новопривлечените в ЦСКА, трябва да е само скорост и бързина. Това липсва в защитата и в халфовата линия, скорост!

    Треньора държеше да се подпише с Бамба, а не с Асприля. Лошото е че и Калоян Кръстев е аут до края на есенния полусезон и ЦСКА не може да си го върне. Също и Митко Митков е с контузия. Хубавото е .че канцлера се възстанови и така ЦСКА има резерва за централния си нападател.

    Коментиран от #3

  • 3 Име

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "СОФИЯ ЮГ":

    И кох не го бива. И бамба ли бимба ли беше. Вратаря е слаб. Няма голаджия...
  • 4 Абе вие

    1 0 Отговор
    гол от корнер виждали ли сте? Издирете картинки от старите ленти и вижте как това нещо го правеше Начко Михайлов. Имаше и други, но най ме кефеше Начко.