Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 08:25 796 0

Тен Хаг си хареса юноша на Манчестър Сити

  • тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • фримпонг

Фримпонг бе привлечен на "БайАрена" миналия януари

Тен Хаг си хареса юноша на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е набелязал защитника на Байер (Леверкузен) Джеръми Фримпонг (вляво), твърди журналистът от "Скай Дойчланд" Флориан Плетенберг. Нидерландския специалист иска да подсили дясната зона на отбраната си през януари и е готов да отправи оферта за 21-годишния талант, предава sportal.bg.

Фримпонг бе привлечен на "БайАрена" миналия януари от Селтик за 11 милиона евро и има договор с "аспирините" до 2025 година. Интересен факт е, че той е продукт на школата на Манчестър Сити, но така и не успява да пробие при "гражданите", а професионалната му кариера започва именно от Селтик, след като преминава при "детелините" за скромните 380 хил. евро през 2019 година.

Откакто пристигна в Леверкузен роденият в Амстердам футболист оставя отлични впечатления с изявите си. До момента той има 6 гола и 12 асистенции в 61 мача за "аспирините". Именно това е привлякло вниманието на Тен Хаг, който е готов да отправи оферта за сънародника си. В момента цената на Фримпонг е от порядъка на 25 милиона евро, която е напълно по силите на "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА