24 Октомври, 2022 06:30 1 526 1

Антонио Касано: Роналдо трябва да признае, че вече е приключил с футбола

  • антонио касано-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Още през лятото трябваше да признае и да каже: "Добре, отивам в Спортинг, а след това ще се видим на Световното"

Антонио Касано: Роналдо трябва да признае, че вече е приключил с футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански нападател Антонио Касано коментира ситуацията с Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. 37-годишният португалец играе изключително рядко от началото на сезона и е далеч от най-добрата си форма. В мача с Тотнъм пък той предизвика скандал, напускайки стадиона преди края на двубоя, заради което бе наказан да не тренира с първия отбор. По всичко личи, че Кристиано е пред раздяла с "червените дяволи". Касано обаче смята, че е време той да признае, че вече не е на нужното ниво и просто да се откаже от футбола.

"Трябва да имаш самоуважение и да си признаеш, че вече си приключил с футбола. Агентът му и хората около него продължават да го убеждават, че е най-добрият, но те не разбират, че той е далеч от перфектана си форма в последните 3-4 години. Да, той още може да вкарва голове по хиляди начини, но движението му е далеч от истината. Още през лятото трябваше да признае и да каже: "Добре, отивам в Спортинг, а след това ще се видим на Световното". Вместо това той постави Манчестър Юнайтед в трудна ситуация, а това е отборът, с който той писа история. Целият свят го гледа, а той се държи по този начин. Тен Хаг е последователен и го пуска в мачовете за 10-15 минути. Кристиано можеше да отиде в Америка, Китай или Дубай. В момента той няма нищо общо с футбола. Атлетизмът му го няма. Ако вдигне ръка и каже "достатъчно", бих го аплодирал", заяви касано за Bobo TV.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    6 3 Отговор
    Касано ли ли тоя кой беше?