24 Октомври, 2022 13:05 741 2

Предложили на Ясен Петров треньорския пост в Хебър

  • ясен петров-
  • футбол-
  • хебър

Той любезно е отклонил предложението, но не категорично, като може отново да бъде потърсен след Нова година

Предложили на Ясен Петров треньорския пост в Хебър - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Хебър са имали много интензивни дни, след като стана ясно, че италианецът Фулвио Пеа повече няма да бъде треньор на пазарджиклии. Те са предложили поста на доскорошния национален селекционер Ясен Петров. Той любезно е отклонил предложението, но не категорично, като може отново да бъде потърсен след Нова година, пише sportal.bg.

Имало е оферта и към Николай Киров, който обаче предпочете да застане начело на Берое, който ще изведе днес именно срещу Хебър. Водени са били разговори и с Димитър Димитров, който обаче е отказал, както и на другия новак в елита Спартак (Варна). Херо все пак помага на бившия си асистент Тодор Киселичков.

След отказа на всички изброени специалисти, от Хебър са се спряли на помощника на Пеа - Владимир Манчев. Към момента той има 5 мача до края на годината, за да запази поста си. Става дума за домакинството на Берое днес, това на Ботев (Пд), гостуването на Септември, домакинството на Локо (Пд) и гостуването на ФК ЦСКА 1948. Ако след тези срещи Хебър не е мръднал от 14-тото място нагоре, най-вероятно след Нова година пазарджиклии ще имат нов треньор.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар

    1 1 Отговор
    Върнете жадното ,тоя истински треньор на шлoковицата
  • 2 Вземете тоя

    1 0 Отговор
    потен шопар, пък после търсете кой да ви измъква от В група!