Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 14:45 3 350 1

Меси прие журналист в дома си, той се разплака (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • журналист-
  • интервю-
  • пабло жиралт

Благодарен съм, че успях да сбъдна житейската си мечта

Меси прие журналист в дома си, той се разплака (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинската звезда Лионел Меси прие в дома си журналиста Пабло Жиралт, на когото даде обширно интервю. Изявлението на седемкратния носител на „Златната топка“ беше излъчено на части в няколко дни.

Любопитен момент от срещата между двамата е признанието на Жиралт, че с интервюто с Меси е сбъднал своя мечта. Той дори не успя да се сдържи и се разплака, а този емоционален момент беше показан по телевизията. Самият журналист направи коментар за това в социалните мрежи

„Благодарен съм, че успях да сбъдна житейската си мечта. Благодаря за топлината. Много си голям. Благодаря на всички, които бяха трогнати като мен и ме придружиха в това прекрасно пътуване. Обичам те, Лео“, написа Пабло Жиралт в „Туитър“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меси

    15 2 Отговор
    Меската е голям пич, дано вдигне световната купа, заслужава я. Човек като мен гледал толкова футбол и виждал много добри футболисти , Меси е наистина най - добрият.