Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 10:45 1 716 1

И в Босна и Херцеговина ни се подиграват за ВАР

  • вар-
  • босна и херцеговина-
  • футбол-
  • var-
  • ботев пловдив-
  • лудогорец

България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и малки отбори

И в Босна и Херцеговина ни се подиграват за ВАР - 1
Снимка: БГНЕС

Работата на ВАР в българското първенство стана повод медиите в Босна и Херцеговина да ни се присмеят. В страната, чийто национален отбор е воден от Ивайло Петев, предстои въвеждането на системата за помощ на съдиите чрез видео повторения. Проблемите с използването на ВАР само дава повод допълнителни козове на противниците за употребата на системата.

Сайтът sportsport.ba публикува видео от ситуацията с отменения гол на Ботев (Пловдив) при загубата с 0:1 от Лудогорец в неделя. Според анализ на изданието, „канарчетата“ са били ограбени от работата на съдията Иво Андреев. В публикацията, се твърди, че ситуацията е смешна, ВАР не е трябвало да се намесва, а реферът е единственият човек на света, видял нарушение на Елвис Ману срещу Мануел Шоу.

„Голяма кражба от съдията: Мислите ли, че ВАР ще промени нещо в Босна и Херцеговина? Не се надявайте, тъй като ситуацията в България е красноречива“, твърди заглавието на изданието.

„България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и малки отбори. Независимо от ВАР, реалността е ясна. В Босна и Херцеговина и без това нямаме необходимата инфраструктура и съдии за използване на ВАР. Все пак в нашия футбол е пълно с Андреевци. През последните години сме свидетели много сериозни грешки на арбитрите и дори ВАР няма да може да промени техните решения“, анализира sportsport.ba.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стан-боцмана

    6 0 Отговор
    То само Андреев да беше, с мед да го нахраиш