Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 11:55 2 466 2

Ето ВИДЕО от момента, в който Кристиано Роналдо отказва на Тен Хаг да влезе в игра

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

От записа се вижда как Тен Хаг казва нещо на стоящия на пейката Роналдо, който обаче с жест му показва, че нещо не е съгласен

Ето ВИДЕО от момента, в който Кристиано Роналдо отказва на Тен Хаг да влезе в игра - 1
Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи се появи видео, за което потребители твърдят, че е от момента, в който Кристиано Роналдо казва на Ерик тен Хаг, че няма да влезе в игра. Става дума за двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм на 19 октомври. Към края на двубоя тогава мениджърът поиска от нападателя да се подготви за смяна, но той отказа, след което демонстративно си тръгна от терена още преди края на мача.

От записа се вижда как Тен Хаг казва нещо на стоящия на пейката Роналдо, който обаче с жест му показва, че нещо не е съгласен. После португалецът се премества край тъчлинията, където поздравява излизащите си съотборници Джейдън Санчо и Каземиро, преди да се отправи към тунела.

Мениджърът потвърди, че CR7 е отказал да влезе като смяна и след това е напуснал стадиона преди края на срещата, което пък му се случва за втори път от лятото насам, тъй като го стори и в една контрола - срещу Райо Валекано. Сега Роналдо беше наказан от треньора с изваждане от състава за дербито с Челси и пращане да тренира с тима до 21 години. От вчера обаче той отново е в първия отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    5 5 Отговор
    Да си го гледа тоз който го е качил
  • 2 Роналдо

    5 10 Отговор
    Е бита карта