Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 13:06 1 656 2

Ето го пропуска на сезона в Шампионската лига, а и не само (ВИДЕО)

  • селтик-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • шахтьор донецк

Мачът в Глазгоу завърши при резултат 1:1, който запазва шансовете на украинците да продължат напред в турнира

Ето го пропуска на сезона в Шампионската лига, а и не само (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Селтик и Шахтьор Донецк не успяха да излъчат победител в двубоя си от груповата фаза на Шампионска лига. Мачът в Глазгоу завърши при резултат 1:1, който запазва шансовете на украинците да продължат напред в турнира. За целта Шахтьор трябва да победи РБ Лайпциг в последния кръг от борбата в груповата фаза.

Освен с резултата, мачът ще се запомни и с нелепия пропуск на Данило Сикан, който можеше да осигури трите точки на гостите. Уникалното положение пред Сикан се разкри в 72-ата минута, когато той получи пас от Михало Мурдик, но останал сам срещу опразнената врата, незнайно как не успя да прати топката в мрежата.

Вижте изпълнението на Сикан, с което нападателят едва ли се гордее:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Духовито

    4 0 Отговор
    Ще има време да размисля на фронта ;)
  • 2 Пореден укрорезил

    0 0 Отговор
    Тия толкова свикнаха на готово, че вече и да им се дават, пак не могат да спечелят мач. Ще спечят срещу Лайпциг, когато кокошките почнат да ядат шоколади Милка.