27 Октомври, 2022 00:57 2 135 5

Байерн Мюнхен за пореден път унижи Барселона

  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

„Каталунците“ се превърнаха в любимата жертва на „баварците“

Байерн Мюнхен за пореден път унижи Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона инкасира загуба с 0:3 от Байерн Мюнхен, за да видим шестата поредна победа на „баварците“ над своя именит съперник, като головата разлика така набъбна до 22:4.

Садио Мане и Ерик Максим Чупо-Мотинг се разписаха през първата част за гостите, а в добавеното време Роберт Левандовски мислеше, че си е спечелил дузпа, но ВАР се намеси, за да установи, че Матайс де Лихт е докоснал топката преди да наруши баланса на поляка, така че наказателният удар бе отменен от Антъни Тейлър.

След паузата Серж Гнабри реши, че е наказал испанския си съперник, но положението на крилото при атаката бе в засада, така че трябваше да изчакаме до финалните акорди на срещата, за да видим как Бенжамен Павар оформя футболната класика, макар и след асистенция на Гнабри.

„Барса“ приключи срещата без нито един точен удар към вратата на Свен Улрайх, който заместваше контузения Мануел Нойер.

За втора поредна година Барселона ще трябва да се примири с участие в Лига Европа, след като по-рано Интер разгроми Виктория Пилзен със същия резултат и вече бе обезсмислил срещата на „Ноу Камп“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Енчо

    7 3 Отговор
    Ем... Кот такоа.
  • 2 Факт

    14 5 Отговор
    Радвам се..те вече са свикнали Барселона да си падат от Байерн...и се радвам най вече защото преди незнам колко време когато и меси играеше там...в пряк двубой с Байерн..Робен сам попиля Барселона вкарвайки и 5 или 6 гола ..след което Робен закара на финал Байерн а в последствие с Холандия набута 5 гола на Испания...и тогава по някаква необяснима причина някой ид-от реши че трябва да даде златната топка на меси...и тогава така и Никой не разбра как въобще се стигна до тази простотия...нещо подобно се случи и при последната златна топка на меси..която пак му беше любезно подарена...без никакви заслуги....но явно шефовете на УЕФА вече дават златната топка на този който им е любимец а не този който я заслужава...така че спокойно може реално спокойно могат да се отнемат 4 от златните токи на меси и да бъдат дадени по една на Иниеста ,робен,някой от Ливърпул когато станаха шампиони но пак я дадоха на меси...и една на някой от Челси...руло виж и съвестта на меси тогава ще бъде чиста...защото не знам как може да вземаш неща които и ти самият знаеш че не си заслужил...

    Коментиран от #3

  • 3 Пак ще се повторя

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Последната златна топка на меси бе част от сделката към преминаването му към ПСЖ. Собственикът им се нае да я купи.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    КОЙТО може си МОЖЕ ЧЕСТИТО на ПОБЕДИТЕЛИТЕ

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.