Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 16:30 1 599 5

Гришо срази един от най-добрите тенисисти в света

  • григор димитров-
  • андрей рубльов

Българинът изигра може би най-добрия си мач за сезона

Гришо срази един от най-добрите тенисисти в света - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров постигна една от най-големите победи през сезона си, отстранявайки Андрей Рубльов от ATP 500 турнира във Виена с 3:6, 4:6.

Българинът демонстрира огромна успеваемост на свой сервис, като дори записа 8 аса срещу световния №8, макар да загуби още второто си подаване в мача.

Димитров записа 25 уинъра и така се класира сред най-добрите 8 в състезанието, с което автоматично се превръща в един от фаворитите за трофея.

Следващият съперник на Гришо ще бъде американецът Маркос Гирон, който по-рано се справи с Камерън Нори отново в два сета.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    13 6 Отговор
    Винаги, когато българин млати здраво рушляк, е голям кеф. Браво!
  • 2 Интересно

    7 7 Отговор
    Така сразява Гришко, че последните 5, 6 години едвам минава в следващия кръг.
    Абе, отявлен сразител е ...

    Коментиран от #5

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 2 Отговор
    Григор Димитров не го победи.Той го смаза.следващия мач е важен с Гирон.Тези и двата мача на Григор и Гирон бяха предварително ясни и ви ги бях написал още вчера.можеше да изкарате пари от Григор Днес.1/4,5....залагаш 1 а прибираш 4,5.......По добре от Нарко барон,а ганчовци....Естественно ....ако ги изплатят....Кой му е треньор на Григор ,сега????Винаги в края на годината почва да играе страхотно!Браво,днес се изкефих ,страхотно.......Това да видиш такъв Григор е все едно да уцелиш орел във въздуха с камък от ръка хвърлен.....
  • 4 Сийка

    2 3 Отговор
    Браво, Гришо! Размазал си руснака за 72 мин.!
    Добре, че не си долен русофил !
  • 5 безпартиен

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Интересно":

    Такива коментари се пишат единствено от хора,които не са се събличали по екип и в часовете по физическо!!Един българин има на когото името се знае в цял свят и това,което е постигнал е било с много труд и лишения!Едва ли си имате на представа какво е големият спорт на световно ниво!?Да е живо и здраво момчето и дано се освободи от излишни главоболия и напрежение извън корта!Успех!!!!