Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 23:55 1 670 0

Роналдо се завърна сред титулярите и голмайсторите за Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • шериф тираспол-
  • лига европа

Португалецът направи куп пропуски преди това

Роналдо се завърна сред титулярите и голмайсторите за Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед спечели домакинството си срещу Шериф Тираспол с 3:0, за да продължи преследването на първото място в своята група от Лига Европа.

Кристияно Роналдо най-накрая се завърна сред титулярите и голмайсторите за „червените дяволи“, макар и да натрупа куп пропуски на сметката си преди късметът да му се усмихне в 81'.

Преди това Диого Далот и Маркъс Рашфорд се разписаха за английския гранд, но трите гола се оказаха най-малкото, с което Шериф можеше да си тръгне от „Олд Трафорд“.

Молдовският тим бе тотален фигурант на терена. Владеенето на топката бе само 35%, а Давид де Хеа не бе притеснен нито веднъж в хода на всичките 90 минути.

Юнайтед записа четвъртата си победа в турнира, но въпреки това остана на 3 точки от Реал Сосиедад, който в другия двубой победи Омония Никозия с 0:2 и така битката за първото място ще бъде решена след седмица в пряк сблъсък между англичаните испанците.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА