Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 10:44 2 831 2

Син на шеф в Байерн се заяде с Левандовски след историческия срам за Барселона

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • хасан салихамиджич-
  • барселона-
  • ник салихамиджич

Ник Салихамиджич, син на спортния директор на Байерн Хасан Салихамиджич, взе Левандовски на подбив в социалните мрежи

Син на шеф в Байерн се заяде с Левандовски след историческия срам за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски ще играе в Лига Европа през пролетта, след като настоящият му тим Барселона отпадна от Шампионската лига, при това с втора загуба от бившия му отбор Байерн.

В Мюнхен не пропуснаха да се заядат с нападателя за решението му да напусне баварския гранд и да отиде в Испания. Ник Салихамиджич, син на спортния директор на Байерн Хасан Салихамиджич, взе Левандовски на подбив в социалните мрежи.

„Леви, кога ще започнеш да съжаляваш, че напусна?“, написа в Туитър 19-годишният Салихамиджич, който също е футболист на Байерн, но играе под наем във Ванкувър Уайткапс.

Ник не за първи път се заяжда с играчи или отбори заради Байерн. Преди време той предизвика скандал, след като се подигра на Борусия Дортмунд в Туитър.

Левандовски не успя да спаси Барселона от историческия срам да отпадне от група на Шампионската лига за втора поредна година. Каталунците останаха на трето място още преди мача си с Байерн, след като Интер смачка с 4:0 Виктория Пилзен.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сръбското отроче

    7 3 Отговор
    Е обикновен келеш.
  • 2 Така е

    2 1 Отговор
    Прехваления Левандовски ще играе в Лига Европа.