Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 11:36 1 360 0

Славия напира за сина на легенда на Литекс

  • златомир загорчич-
  • славия-
  • футбол-
  • небойша йеленкович-
  • велко йеленкович

В момента 19-годишният централен защитник носи екипа на Войводина Нови Сад, като сръбския клуб отказва да го пусне без трансферна сума

Славия напира за сина на легенда на Литекс - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на легендата на Литекс Небойша Йеленкович - Велко, продължава да е вариант за селекцията на Славия, твърди "Мач Телеграф". В момента 19-годишният централен защитник носи екипа на Войводина Нови Сад, като сръбския клуб отказва да го пусне без трансферна сума.

Договорът на младока обаче изтича в края на сезона и тогава "белите" отново ще пробват да го привлекат. Йеленкович беше в Славия през лятото, но тогава до трансфер не се стигна.

Футболистът влиза в плановете на младежкия национален селекционер Александър Димитров. Развитието на Йеленкович-младши е следено и от наставника на първия ни отбор Младен Кръстаич.

Велко Йеленкович е централен защитник. Той е роден на 5 юни 2003 година в Ловеч. Талантът има българско гражданство, а до момента е играл за националния отбор на Сърбия до 17 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА