Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 13:34 1 017 2

Левски с интерес към шотландски нападател

  • лий ъруин-
  • футбол-
  • левски-
  • хака валкеакоски

Скаути на "сините" са гледали изявите на Ъруин в сряда в мача с ВПС Вааса, когато нападателят се отчете с хеттрик за победата с 3:0 на своя отбор

Левски с интерес към шотландски нападател - 1

Левски проявява интерес към шотландския нападател Лий Ъруин, пишат медиите във Финландия. 28-годишният футболист е собственост на Хака Валкеакоски. Договорът на голмайстора изтича в края на годината.

Скаути на "сините" са гледали изявите на Ъруин в сряда в мача с ВПС Вааса, когато нападателят се отчете с хеттрик за победата с 3:0 на своя отбор, добавя шотландската секция на Sun.

Левски обаче ще има доста сериозна конкуренция за подписа на голаджията. Той е желан от клубове от Германия, Франция, Гърция, Близкия Изток и МЛС.

През този сезон във Вейкауслигата Лий Ъруин има 20 гола в 27 мача. Той е в основата на доброто представяне на Хака, като отборът е близо до класиране за квалификационните кръгове на Лига на конференциите през следващия сезон.

Ъруин е юноша на Мъдъруел, а кариерата му преминава още през Арброут, Лийдс, Бъри, Олдъм, Килмарнък, иранския Трактор, Рос Каунти и Сейнт Мирън. В началото на годината преминава в Хака.

Левски със сигурност ще привлече нов нападател през зимата. "Сините" имат нужда от подсилване в предни позиции след тежката контузия, която получи Билал Бари.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    1 1 Отговор
    А НАП какво стана , кога ще платят. Държавата и Алкохолика от БФС крепят Лефски , отдавна трябваше да е на бунището.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "4444":

    Левски ще си платят задълженията. Ти по-скоро питай ЦСКА кога ще си платят задълженията към НАП? Май на кукловод лято