29 Октомври, 2022 16:26 1 214 0

Магически пряк-свободен удар на Кевин де Бройне пречупи антифутбола на Лестър

  • манчестър сити-
  • лестър сити-
  • кевин де бройне

„Гражданите“ оглавиха отново класирането във Висшата лига

Магически пряк-свободен удар на Кевин де Бройне пречупи антифутбола на Лестър - 1
Снимка: БГНЕС

Лестър Сити отстъпи с 0:1 на Манчестър Сити в първия мач от 14 кръг във Висшата лига, благодарение на феноменалното изпълнение от пряк-свободен удар на Кевин де Бройне в началото на второто полувреме.

Белгиецът стреля в сглобката от около 25 метра, за да остави Дани Уорд безпомощен срещу удара от дистанция.

„Лисиците“ междувременно заслужиха съдбата си, защото се опитаха да стигнат до точка с отвратителен футбол, особено през първата част. Постоянно играчите на Брендън Роджърс бяха прибрани в и около собственото си наказателно, че дори Варди, Барнс и Мадисън играеха ролята на дефанзивни полузащитници.

Отборът на Хосеп Гуардиола от друга страна трябваше да се справя без Ерлинг Холанд, тъй като норвежецът бе оставен да почива поради контузия в стъпалото, получена в евротурнирите през седмицата.

Манчестър Сити все пак събра трите точки и отново е лидер в класирането преди срещата на Арсенал с Нотингам Форест в неделя, а Лестър Сити може да се озове в зоната на дъното на таблицата след края на кръга.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА