Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 19:13 858 0

Тотнъм възкръсна след 2 гола пасив, за да излезе от кризата

  • борнемут-
  • тотнъм

„Шпорите“ се доближават до върха в класирането

Тотнъм възкръсна след 2 гола пасив, за да излезе от кризата - 1
Снимка: БГНЕС

Борнемут допусна пълен обрат от 2:0 до 2:3 от Тотнъм Хотспър, след като тъкмо изглеждаше, че „шпорите“ са напът да загубят в трети пореден мач от Висшата лига.

Кийфър Мур вкара и двете попадения за „черешките“, но след това Райън Сесеньон, Бен Дейвис и Родриго Бентанкур се превърнаха в неочакваните герои за гостите. Уругваецът дори се разписа за победата в добавеното време на мача.

Отборът на Антонио Конте така се завръща на пътя на победите и сега ще може да се фокусира изцяло върху представянето си идната седмица в Шампионската лига, където ще има нужда от победа срещу Олимпик Марсилия, за да продължи напред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА