Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 19:23 1 010 0

„Пиратите“ счупиха прокобата и ограбиха именития Атлетико Мадрид с гол в 99'

  • кадис-
  • атлетико мадрид

Успехът бе първи за тима пред собствена публика този сезон

„Пиратите“ счупиха прокобата и ограбиха именития Атлетико Мадрид с гол в 99' - 1
Снимка: БГНЕС

Кадис инкасира първата си победа за сезона пред собствена публика след успех срещу Атлетико Мадрид в един инфарктен мач с внушителния резултат 3:2.

„Пиратите“ поведоха още в 27 секунда след гола на Тео Бонгунда, а авансът бе удвоен в 81' от Алекс Фернандез, което сякаш вещаеше, че трите точки ще останат на „Нуево Мирандия“.

Жоао Феликс обаче се появи от резервната скамейка, за да вкара два гола за „дюшекчиите“ в 85' и 89', като дори имаше възможност за хеттрик в добавеното време.

Срещата щеше да продължи цели 8 минути над редовните 90, тъй като имаше куп контузии, картони и смени, но вместо да видим сензационен обрат на гостите Рубен Собрино се озова на върха на една бърза контраатака отвъд финалните секунди и с помощта на колене, гърди, корем и всичко останало в тялото си успя да добута кълбото за трети път зад гърба на Ян Облак. ВАР прегледа щателно ситуацията, за да открие нещо нередно, не успя и голът остана за крайното 3:2.

И за двата отбора обаче има неприятни новини, защото Алваро Мората се контузи в 10' и бе заменен от Матеуш Куня, а след това Мамаду Мбайе също напусна принудително за сметка на Виктор Чуст Гарсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА