Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 11:02 887 2

Левски загуби ас за гостуването на Черно море

  • илиян стефанов-
  • левски-
  • черно море-
  • футбол

В лазарета към Билал Бари и Ивелин Попов се присъедини и Илиян Стефанов, а аут за битката с варненци ще е и дефанзивният халф Андриан Краев

Левски загуби ас за гостуването на Черно море  - 1
Снимка: БГНЕС

Лошите новини за Левски идват една след една. Тимът влезе в черна серия от четири поредни мача без победа - 1 загуба и 3 равенства, а за следващия двубой срещу Черно море ще бъде без четири основни играчи, информира "Тема Спорт".

В лазарета към Билал Бари и Ивелин Попов се присъедини и Илиян Стефанов, а аут за битката с варненци ще е и дефанзивният халф Андриан Краев, който предстои да бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС. Срещата на "Тича" е отложена от 4-ия кръг. Тя ще се играе в сряда, 2 ноември, от 17:15 часа.

Стефанов бе контузен в домакинството на ФК ЦСКА 1948 Сф (0:0) на "Герена". Той получи травма в глезена още преди да измине четвърт час след изключително грубо влизане на централния защитник на гостите Елитон. Така за върха на нападението на Левски се отваря сериозна дупка заради отсъствието и на Бари и Ивелин Попов.

Сега единственият избор за там пред Станимир Стоилов е младокът Марин Петков. Именно той е и най-резултатният играч на тима от началото на кампанията в Първа лига с 4 точни изстрела. Стефанов и преди имаше травма на същото място.

За това и притесненията на лекарския щаб са, че той може да отсъства дълго от терените. За днес са насрочени нови обстойни прегледи на играча, които ще покажат колко време ще бъде извън игра. На "Герена" се надяват той да бъде готов преди края на есенния дял.

Андриан Краев пък ще бъде наказан с лишаване от състезателни права за 1 двубой, след като в събота получи петия си жълт картон в първенството. Логичен избор за негов заместник изглежда нигериецът Шеху.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черно море ще ги

    5 2 Отговор
    изкъртят
  • 2 СЗО

    5 2 Отговор
    Ееееййй голям плач!!! нали сте купили съдията, кво ревете!