Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 13:22 1 118 1

Нов футболист пристигна на "Армията" за среща с босовете на ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • цска-
  • селекция-
  • преговори

Новите попълнения са на нивото на Джонатан Линдсет, който е един от най-добрите чужденци, привличани на „Армията“ в ерата „Гриша Ганчев“

Нов футболист пристигна на "Армията" за среща с босовете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Спазареният за ЦСКА бразилски халф е в София от няколко дни, съобщава БЛИЦ. Футболистът е пристигнал заедно с мениджъра си и се е срещнал с босовете на ЦСКА Гриша и Данаил Ганчеви.

„Днес си тръгва. Вероятно всичко е точно, защото го видяхме с широка усмивка след разговорите. Доста техничен футболист е. Нещо от ранга на португалеца Тиаго Родригес, но по-добър. През декември ЦСКА ще представи него и още двама други“, коментираха запознати.

Въпросният бразилец беше гледан дълго време от скаута на „червените“ в сянка Стойчо Стоилов. Още през септември той е бил спазарен, а сега визитата му в София е била свързана с това да се види на живо с двамата босове, да се запознае с града и базата в Панчарево.

Новите попълнения са на нивото на Джонатан Линдсет, който е един от най-добрите чужденци, привличани на „Армията“ в ерата „Гриша Ганчев“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    3 0 Отговор
    Нещо титла май а?