1 Ноември, 2022 14:30 2 241 7

Кристиано Роналдо вече не е "Кралят на фитнеса" в Ман Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • фитнес-
  • каземиро

37-годишният нападател бе считан за най-силният играч при червените дяволи, способен да прави упражнения с 250 кг. тежест

Кристиано Роналдо вече не е "Кралят на фитнеса" в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо вече не е "Кралят на фитнеса" в Манчестър Юнайтед, съобщава „Дейли Стар”.

37-годишният нападател бе считан за най-силният играч при червените дяволи, способен да прави упражнения с 250 кг. тежест.

Според информацията в английския таблоид обаче, в клуба вече има друг футболист, който е по-силен от него и това е новото попълнение Каземиро, който вдига 300 кг.

Съотборниците на двамата били силно впечатлени от бразилеца, който на шега предизвикал Роналдо да подобри представянето си, за да се върне на първото място в тази своеобразна класация.

Каземиро можел да направи доста повдигания на тази 300-килограмова тежест и то с лекота, с което отправил сериозно предизвикателство към Роналдо, който както е известно не обича да бъде втори в абсолютно нищо.

Бившият полузащитник на Реал Мадрид явно бързо се превръща в лидер в съблекалнята на Юнайтед, като напоследък направи серия силни мачове, за да е твърд титуляр в схемата на Ерик тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо не става

    2 2 Отговор
    от тоя балетист
  • 2 Владо Стоянов

    2 3 Отговор
    му спаси 100 дузпи
  • 3 съединисе

    4 3 Отговор
    Кви 200кг,кви 300кг...вие нормални ли сте бре "Лакти"...,пак нещо не сте преписали както трябва,тоя гелосан вагенщайн ако вдигне 200 и ще му се разцепи "анито"....ще опличка всичко в кафяво....
  • 4 БеГемот

    3 2 Отговор
    И какво прави с двеста и петдесет гея ...освен крачета на лег пресата евентуално...
  • 5 хаха

    8 0 Отговор
    Глупости, така се "вдигат" 300 кила! Това да не е чики/рики бе?! Я си проверете инфото? Според мен и двамата заедно трудно ще ги отлепят 300 на мъртва тяга, камо ли някой сам да ги "повдигне"! То световният рекорд в изтласкването при най-тежките мисля, че още е далече от 280 кг.! Явно Каземиро е "извънземен"!
  • 6 пеппър

    1 0 Отговор
    Вероятно става въпрос за няколко повторения полуклек. Пак ми се вижда много. Но това е се прави за спринта.
  • 7 КозЗа Ноздра

    1 0 Отговор
    Паляци, всички се правите на много умни и разбирачи, но на никой не му идва на кукуля, че мисиря е сбъркал с превода. Вероятно става дума за паунди, което е под 500гр на бройка. Хайде със здраве!