Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 00:34 1 540 1

Тотнъм ликува насред „Велодром“ с гол в 95'

  • олимпик марсилия-
  • тотнъм хотспър-
  • шампионска лига

Англичаните официално спечелиха групата си

Тотнъм ликува насред „Велодром“ с гол в 95' - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Марсилия пропиля отлична възможност, за да се класира напред в Шампионската лига, след като допусна пълен обрат от Тотнъм Хотспър в последния кръг от групите до 1:2.

Конгоанецът Шансел Мбемба Мангулу откри резултата във втората минута от добавеното време на първата част, след като по-рано Ерик Баи от състава на домакините се контузи, а от този на гостите Хьон-мин Сон напусна принудително.

На почивката Антонио Конте реагира с още една смяна и пусна в игра Емерсон Роял за сметка на Райън Сесеньон.

Клеман Лангле обаче се оказа изненадващият герой за „шпорите“ с изравнителното си попадение в 54'. Равенството означаваше, че английският тим ще се класира напред, макар и от втората позиция, докато французите ще играят в Лига Европа.

Матео Гендузи обаче се оказа антигерой за своите, защото именно негова бе грешка в 95', когато Хари Кейн асистира за победния гол на Пиер-Емил Хойберг.

По този начин Марсилия се прости с евроучастието си за сезона, докато Тотнъм гледа смело към елиминациите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    ЧЕСТИТО на ТОТНЪМ