Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 07:45 1 365 0

Лука Модрич каза кога спира с националния отбор

  • лука модрич-
  • национален отбор-
  • световно първенство-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Катар ще бъде последният етап преди напускането на националния отбор

Лука Модрич каза кога спира с националния отбор  - 1
Снимка:

Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич ще се откаже от участие в националния отбор след Световното първенство в Катар, потвърди самият футболист пред total-croatia-news.com.

"Катар ще бъде последният етап преди напускането на националния отбор. Така че трябва да се постараем да бъде най-доброто първенство за мен. Разбирам, че вече съм достигнал определена възраст. Така че това е един логичен край, заявява 37-годишният плеймейкър.

Той има 154 мача и 23 гола за страната си. Той играе за националния тим на страната си вече 16 години, като дебютира на втората година след пристигането си в Тотнъм. Участието в Катар е неговото четвърто Световно първенство, като дебютира през 2006-а година в Германия. Отделно от това има и четири Европейски първенства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА