Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 12:12 1 379 7

Левски с нова атака към БФС

  • левски-
  • футбол-
  • бфс-
  • позиция-
  • конгрес

Затова още веднъж Ви призоваваме най-късно до 20 декември 2022 г. да обявите дата за извънреден изборен конгрес

Левски с нова атака към БФС - 1

Ръководството на Левски излезе с нова позиция след вчерашния отговор на БФС във връзка с желанието на „сините“ футболната ни централа да обяви дата за извънреден изборен конгрес до 20-и декември. Този път от клуба заплашиха, че ще вземат нещата в свои ръце по всички правила на закона и Устава на БФС, ако футболният съюз не пожелае да организира извънреден изборен конгрес.

„Уважаеми ръководители на БФС,

През последните месеци ръководството на „ПФК Левски“ ежедневно се справя с наистина големите проблеми, наследени в клуба. Това става благодарение на безпрецедентната подкрепа на многобройните ни привърженици и доверието им към нас.

Точно обратното – през последните, повече от 15 години, Вие не само не решихте, а задълбочихте проблемите пред българския футбол, като превърнахте България в една от най-изостаналите страни във футболна Европа.

Затова още веднъж Ви призоваваме най-късно до 20 декември 2022 г. да обявите дата за извънреден изборен конгрес, който да се проведе прозрачно и честно и да постави основите на нов тип управление в българския футбол.

В противен случай ще го направим ние, по всички правила на закона и Устава на БФС, които, бъдете сигурни, добре познаваме“.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Декларация

    10 2 Отговор
    Абсолютен срам за Левски. Съдиите ни били проблема и пияното Боби, а че не можем уцели вратата от пет мача и събраните десет централни халфа и само две крила не са нали?!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Иванчо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "ФК Декларация":

    Пияното Боби, дето сами си го избрахме, щото били приятели с Наско. Положението е кой ми са в гащите.
  • 3 Левскар от малък

    2 2 Отговор
    Напълно подкрепям предните два коментара! Левскар съм, ама стига вече с тия декларации! Никой не ни е виновен за издънките в последните 4-5 мача! Мъри да стяга играчите и да си обича акъла вместо да реве срещу съдиите, че вече стана банален!
  • 4 Левскар от малък

    0 1 Отговор
    Опича
  • 5 Стан-боцмана

    1 1 Отговор
    Когато другите правиха подписки и протести.. Те държаха на 40 годишно приятелство. Ама както е казано кажи ми кои са ти приятелите за да ти кажа ти кои си.
  • 6 преса

    0 0 Отговор
    Въпроса е КОЙ е ВЕЧЕН? Перуката или Лефски?
  • 7 Курдов

    0 0 Отговор
    40 години стигат времето е наше