Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 09:52 2 653 10

"Нещо" в бутилката на Джокович взривява света на спорта (ВИДЕО)

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • холгер руне

Може ли някой, който е наясно с тениса, да ми обясни какво става тук и защо се случва по този начин?

"Нещо" в бутилката на Джокович взривява света на спорта (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият №1 в световната ранглиста Новак Джокович загуби снощи финала на Мастърс турнира в Париж, отстъпвайки с 6:3, 3:6, 5:7 на 19-годишния датчанин Холгер Руне. Преди това сърбинът победи Стефанос Циципас в драматична битка. По време на полуфинала обаче се случи нещо доста странно, което е напът да взриви света на тениса.

Журналистът Деймиън Райли от британското издание "The Spectator", който присъства на мача в зала "Берси", запечата любопитен момент - подозрително поведение на физиотерапевта на Джокович - Улисес Бадио, и част от антуража на сърбина.

По време на една от почивките Бадио започва да сипва нещо в бутилката, която секунди по-късно бива занесена на световния №7 от едно от децата, подаващи топките. Аржентинецът обаче през цялото време се прикрива, а когато друг човек от екипа забелязва, че го снимат, кара двама от седящите до него да се позиционират така, че да пречат на камерата.

"Може ли някой, който е наясно с тениса, да ми обясни какво става тук и защо се случва по този начин? Изглежда много съмнително", написа Деймиън Райли.

"Липсата на любопитство от страна на медиите е изумителна. По време на "Уимбълдън" Джокович обясни в пълна с журналисти стая, че пие "магическа отвара", а те само се засмяха", добави британският журналист.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джон

    12 9 Отговор
    Просто му сипва зоб. Все едно не сте се занимавали със спорт?
  • 3 Джи джи

    32 5 Отговор
    От доста време ви боде очите, Джокович. Може би, че е антиваксър итн.
  • 4 Българин 🇧🇬

    16 4 Отговор
    Сложих 5 звезди на статията заради остроумния отговор на Джокович . Иначе до там са си вечните инсинуации на англичоците .
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 4 Отговор
    вИЖТЕ КАК СА СЕ ПОЗИЦИОНИРАЛИ ОТ ЩАБА НА РУНЕ.......и ЗА МЛАД ИГРАЧ,КАТО РУНЕ НУЖНИ ЛИ СА 4МА ПАРАПСИХОЛОЗИ ДА ГЛЕДАТ В дЖОКОВИЧ,КАТО ЗОМБИТА????
  • 6 разяснение за мисири

    11 2 Отговор
    Пие биле против уруките на Ковидарите!
  • 7 Артилерист

    15 3 Отговор
    Чудя се, как англосаксите още не са забранили на Джокович и другите сръбски спортисти, да участват в турнири под флага на Сърбия, както го направиха с руските спортисти. Та Сърбия е в неизменни приятелски отношения с Русия. Как е допуснат тоз расистки пропуск от претендентите за най-големи демократи и любители на свободата и човешките права?
  • 8 Тор6399

    2 13 Отговор
    Да те опуха един 14-годишен и да пиеш допинг по време на среща това само сръбин може да го направи!

    Коментиран от #10

  • 9 Орел

    11 1 Отговор
    Сипал му е дюлева ракия.
  • 10 Ти сериозно ли

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тор6399":

    А оня целия мач се тресеше, като надрусан ! То е ясно , не може Джоката да е номер едно, спорта отдавна не е на олимпийския принцип, както и демокрацията е само на хартия !