Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 14:13 2 271 4

Ерик тен Хаг нанесе тежък удар по Кристиано Роналдо

  • ерик тен хаг-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Феновете го призоваха да последва Пике

Ерик тен Хаг нанесе тежък удар по Кристиано Роналдо - 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нанесе удар по Кристиано Роналдо след загубата от Астън Вила. Португалецът носеше капитанската лента, въпреки че Тен Хаг призна, че е имал различен план.

Португалецът със сигурност не е останал доволен от подобно обяснение.

„Хари Магуайър остана на резервната скамейка и е известно, че той е нашият първи капитан. Мислех, че Давид де Хеа трябва да бъде капитан, защото той е истински лидер, но той е вратар и е далеч от повечето играчи, което наистина не ми харесва. Мислех да дам капитанската лента на Каземиро, но той все още не говори добре английски, така че в крайна сметка реших да направя Роналдо капитан“, каза Тен Хаг след мача.

Роналдо не впечатли особено с вчерашното си представяне срещу Астън Вила, а разочарованите фенове на Манчестър Юнайтед след мача дори казаха на португалеца, че е най-добре да последва примера на Пике и да прекрати кариерата си.

Опитният 37-годишен нападател е изиграл 16 мача във всички състезания досега през сезона, но в повечето случаи е резерва.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 0 Отговор
    Да идва в Черно море като Жаир
  • 2 Пенев

    4 0 Отговор
    Да оставя лентата и да тръгва по розовите фестивали.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 МАЛКА пенсИЯ

    0 1 Отговор
    Брей,като наш депутатин,НЕ ПУСКА КОКАЛА.