Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 15:00 986 0

В еуфория от получена повиквателна за Световното в Катар футболист предложи брак на приятелката си

  • фламенго-
  • педро-
  • футбол-
  • световно първенство-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • предложение за брак

25-годишният футболист коленичи с пръстен в ръката си пред видимо развълнуваната си приятелка Фернанда Ногейра, която не се поколеба да каже заветното "да"

В еуфория от получена повиквателна за Световното в Катар футболист предложи брак на приятелката си - 1

Понеделник ще остане специален ден за няколко бразилски играчи, след като попаднаха в състава за Световното първенство за първи път, но нападателят на Фламенго - Педро го направи още по-запомнящ се, предлагайки брак минути след получаване на повиквателната за Мондиала. 25-годишният футболист коленичи с пръстен в ръката си пред видимо развълнуваната си приятелка Фернанда Ногейра, която не се поколеба да каже заветното "да".

Педро намери място в разширения състав на Тите от 26 играчи за Световното първенство след добър сезон с Фламенго. Той помогна на бразилския клуб да спечели Копа Либертадорес, след като стана и голмайстор на тима с 12 попадения.

Педро не беше единственият играч, който празнува повиквателната си. Полузащитникът на Нюкасъл Юнайтед - Бруно Гимараеш публикува видео как танцува с едноседмичното си бебе на ръце, докато семейството на Ричарлисон изпадна в дива радост, когато видя името на нападателя на Тотнъм в списъка.

Децата на Винисиус празнуваха с развяване на бразилски знамена, когато беше обявено името на 22-годишния нападател на Реал Мадрид. Неймар също се усмихна, но без да се радва шумно, очаквайки третото си участие на Световно първенство.

Бразилия, която се стреми към рекордна шеста титла, е в група G заедно със Сърбия, Швейцария и Камерун.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА