Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 12:47 1 837 8

Спартак Варна вдига драстично бюджета за заплати и прави ударна селекция

  • спартак варна-
  • футбол-
  • димитър димитров - херо-
  • селекция

Целта, която си поставя Херо, а и шефовете на „соколите“ е минимум бараж за оставане в елита

Спартак Варна вдига драстично бюджета за заплати и прави ударна селекция - 1

Ръководството на Спартак Варна е твърдо решено отборът да е в efbet Лига и през сезон 2023/24 година. Именно затова по високите етажи на "соколите" са взели решение да вдигнат бюджета за заплати с около 50% след Нова година, за да може в отбора да бъдат привлечени играчи с по-високи възнаграждения, пише Gong.bg. Именно такива футболисти са нужни на варненци, за да успеят да се преборят с останалите тимове в дъното на класирането.

Вече стана ясно, че зимната подготовка на спартаклии ще бъде водена от Димитър Димитров - Херо, който постигна договорка с ръководството и ще се присъедини към варненци през новата година. Херо вече работи по селекцията, като още на първата тренировка през 2023 година с отбора ще са поне петима нови играчи. Целта, която си поставя Херо, а и шефовете на "соколите" е минимум бараж за оставане в елита.

Все още няма яснота дали Киселичков и останалите треньори ще останат в щаба на Херо за през пролетта, но по всяка вероятност именно това ще са хората, на които ще разчита опитният специалист до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селекция

    5 1 Отговор
    Роналдо, мбапе или някой африкански национал?
  • 2 немо

    6 2 Отговор
    Където отиде Херо за треньор винаги е едно и също. Ударно трошене на пари за заплати, за купуване на анонимни африканци на килограм, много приказки, обещания за развитие на някакъв "проект" и накрая завършва с едно голямо нищо. Късмет ще е, ако Спартак в края на сезона останат в А група под "мъдрото" му ръководство

    Коментиран от #5

  • 3 црррр

    4 1 Отговор
    "Спартак"- Варна не е като министерството на финансите -да не дава и лев на нуждаещите се българи. На пенсионерите и работещите бедни.
  • 4 1010

    3 1 Отговор
    Тоя некадърника херо е известен с това че прибира по сто бона на месец с антуража си ,и лапа комисионни от трансфери
  • 5 Лост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "немо":

    Херо докара доста футболисти в Черноморец, които ги продадоха за добри пари. А след това Балъков с много пари занули Черноморец.
  • 6 пенко

    0 0 Отговор
    ВЪПРОС : ЕДИН ЛИ Е СОБСТВЕНИКЪТ НА ФК " ЧЕРНО МОРЕ " И ФК "СПАРТАК " ВАРНА ?????????????!! АЗ ЗНАМ -КОЙ Е НА "Ч.М. " !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мучо

    1 0 Отговор
    Браво, дано Павлинчо издържи още година- две....