8 Ноември, 2022 13:22 1 312 0

Вратар даде сериозна заявка за наградата „Пушкаш“ за най-красив гол на годината (ВИДЕО)

  • бенфика-
  • самуел соареш-
  • пушкаш-
  • футбол-
  • гол

Самуел Соареш успя да прехвърли вратаря на домакините и да се разпише

Вратар даде сериозна заявка за наградата „Пушкаш“ за най-красив гол на годината (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Вратарят на младежкия отбор на Бенфика Самуел Соареш даде сериозна заявка за наградата „Пушкаш“ за най-красив гол на годината.

В 65-ата минута на мача с Трофензе, когато тимът му изоставаше с 0:1, 20-годишният страж стреля от половината на своя отбор. Той успя да прехвърли вратаря на домакините и да се разпише.

Мачът от 12-ия кръг на португалската втора дивизия завърши с победа за втория тим на Бенфика с 2:1. Осем минути преди края резервата Луиш Семедо доведе резултата до обрат в полза на гостите. Руандийският защитник на Трофензе Анге Муцинзи беше открил резултата в 32-ата минута.

Припомняме, че през уикенда вратарят на ФК Обеля Сити Кристиян Павлов също вкара гол от собствената си половина в мач от първенството на А ОГ-София при равенството 3:3 с ФК София Спорт.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА