Last news in Fakti

9 Ноември, 2022 09:52 1 772 2

ММА звезда кандидат за купувач на Ливърпул?

  • мма-
  • конър макгрегър-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

Новината „гръмна” само часове, след като собствениците на „червените” – „Фенуей Спортс Груп”, обявиха, че търсят купувачи за клуба

ММА звезда кандидат за купувач на Ливърпул? - 1
Снимка: БГНЕС

ММА звездата Конър Макгрегър изненадващо обяви, че се интересува от английския гранд Ливърпул. Новината „гръмна” само часове, след като собствениците на „червените” – „Фенуей Спортс Груп”, обявиха, че търсят купувачи за клуба.

В официалния си профил в Twitter, Макгрегър сподели, че дори вече е предприел конкретни стъпки и е поискал допълнителна информация.

Новината донякъде изненада футболния свят поради факта, че Макгрегър неведнъж е обявявал, че е голям фен на големия съперник на Ливърпул – Манчестър Юнайтед.

В понеделник стана ясно, че собствениците на Ливърпул са готови да продадат клуба. За да помогнат за намирането на купувач, от FSG са наели мултинационалните инвестиционни банки и компании за финансови услуги Goldman Sachs и Morgan Stanley. Forbes оценява Ливърпул на около 4,45 милиарда долара или 3,89 милиарда лири.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМЯХ

    4 1 Отговор
    Тоя паркетния ММА-ец малко са му закривили главата. Я има, я няма 250 милиона, а ще купува клуб за 4-5 милиарда. То и аз искам да купя Ефбет, ама някак имам само пари от заплата.

    Коментиран от #2

  • 2 Макарон

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "СМЯХ":

    Ти на тоя не му прави сметката, колкото пари дава за наркотици, толкова едва ли ще спечелим някога.