Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 10:27 765 1

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г.

  • левски-
  • общо събрание-
  • футбол-
  • приходи-
  • ивайло ивков-
  • иво ивков

Изпълнителният директор Ивайло Ивков ще прочете финансовия отчет, а резултатите сочат голям паричен скок на клуба спрямо предходната година

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г.  - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 г. по време на Общото събрание на клуба, което ще се проведе във вторник (15 ноември). Тогава изпълнителният директор Ивайло Ивков ще прочете финансовия отчет, а резултатите сочат голям паричен скок на клуба спрямо предходната година.

Подобрените финансови резултати карат хората на „Герена“ да работят в малко по-спокойна обстановка. Очакванията са през следващата седмица Левски да обяви приходи в размер на 15 милиона лева. Затова е и започнало изплащането на натрупани задължения, както вече беше сторено с такива към част от напусналите играчи и бившия треньор Петър Хубчев. Сред погасените дългове е този към бившия изпълнителен директор Павел Колев, който заемаше поста от началото на 2019 до средата на 2021 година.

Във вторник вечерта мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков е провел среща с представители на сдружението „Левски на левскарите“. Присъствали са още собственикът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов, други хора от неговата компания и представители на клуба. Срещата е продължила повече от два часа. Всички членове на сдружението ще може да получат по-детайлна информация за резултатите от разговорите на предстоящото събитие на „Левски на левскарите“, което ще се проведе в неделя (13 ноември).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 1 Отговор
    А футбилистите само си играйкат.