Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 09:00 1 821 1

Ерлинг Холанд смята, че защитниците в Англия може би ги е страх от него

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • висша лига

Ерлинг е роден в Лийдс докато баща му играе там и той има и английско гражданство

 Ерлинг Холанд смята, че защитниците в Англия може би ги е страх от него - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, е във вихъра си от началото на сезона във Висшата лига. Дотук 22-годишният норвежец, който премина на „Етихад“ през лятото, надминава очакванията на критиците, като има впечатляващите 18 гола в 12 мача на сметката си.

Сега самият той коментира своето представяне и смята, че защитниците в Англия може би ги е страх от него.

„Не знам дали ги е страх. Трябва да попитате тях. Те вероятно ще кажат „не“, но може пък и да ги е страх“, каза Холанд пред „Goal.com“.

Ерлинг е роден в Лийдс докато баща му играе там и той има и английско гражданство. Така нападателят е имал опция да избере да играе за „трите лъва“. Той обаче е предпочел да следва стъпките на баща си и е избрал Норвегия.

„Живял съм в Англия три или четири години. Но в Норвегия живея от толкова дълго време, затова за мен бе съвсем нормално да избера да играя за Норвегия. Не се знае какво можеше да стане, ако баща ми бе останал по-дълго в Англия. Може би сега щях да представлявам Англия. Но аз съм норвежец и се гордея с това“, сподели още Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анри

    0 1 Отговор
    мен не ме е страх , ще ти тегля балтията.