Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 19:56 1 917 16

Мъри Стоилов: Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • славия

Изпаднахме тотално в напрежение и от там дойде втория гол

Мъри Стоилов: Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира загубата на тима му от Славия с 2:1. "Белите" обърнаха Левски и взеха трите точки на "Герена".

"Първо не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме, за да удвоим резултата. След това допуснахме съвсем елементарен гол от статично положение и от там загубихме вече напрежението и изобщо не успяхме да направим натиск. Допуснахме и още един гол. Явно, че изпаднахме в голямо напрежение и не можем да играем под него. Не можем да отговорим на очакванията на всички хора. За съжаление това е реалността в момента. Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора. Имахме цялата възможност да решим мача, но за съжаление отново допуснахме елементарни грешки. Това не отговаря на очакванията и надеждите на хората", заяви Мъри.

"След изравнителния гол нямахме достатъчно характер да обърнем. Изпаднахме тотално в напрежение и от там дойде втория гол. Просто не можем да реализираме положенията. Не ни липсват нападател, крило или вратар. Създадохме достатъчно ситуации и дузпа изпуснахме. Изглеждахме уверени до гола, една грешка срина отбора. Нямахме достатъчно свежест в края. Имахме цялото преимущество на света, над 70 минути, трябваше да реализираме гол", коментира той.

"Като загубиш на "Герена" е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Имаме много хора, които ще ходят в националния отбор. Ще видим каква ще е контузията на Роналдо, може и да спрем някой от националния отбор. Не видях какво се случи след мача, но никога не е приятно, когато има инциденти", завърши Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мърльото

    25 3 Отговор
    Нема ли вече да си ходи?
  • 2 Хаха

    23 3 Отговор
    Мърьо, ти и футбалерите ти сте неможачи... Дори и Кабаков не можа да ви помогне!
  • 3 мунчо

    26 2 Отговор
    Събличайте го тоя дърдорко, какво интервюта дава още?
  • 4 1914

    16 2 Отговор
    Реферчето ги побутваше, побутваше, ама когато шарените не могат - какво става.....
  • 5 Стоян Александров

    17 5 Отговор
    Изчезвай от Герена. Взимай и Насьо с теб и жена му също. Позор. И розовите си вземи, до един....смешници

    Коментиран от #8

  • 6 Диамантената ръка

    9 4 Отговор
    Поне си признава, при 1:1, трябва да вкараш трети централен защитник, холандеца, а не нападател-юноша. В случая по-добрия и реалистичен вариант бе да се вземе точката, а не да гониш михаля, за да избегнеш поредното равенство и да вземеш случайно победата. С тия футболисти и тая къса скамейка не може да си позволиш да играеш с такъв стил и висока преса, а по-скоро на контраатака. А и изпусната дузпа и резултатът е логичен. Единственото спасение е кинти и 3-4 нови класни футболисти, иначе 6-7 място...
  • 7 Мърльо...

    26 3 Отговор
    Саша Илич е с десет класи над теб, без да има твоята смешна популярност без покритие, сърбина без много шум и изхвърляния в момента съвсем профисионално гради отбор, а не голям син балон който се спука с гръм и трясък още с мача с Хамрун.

    Коментиран от #12

  • 8 реалист

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    Браво Стояне , коректен коментар за един привърженик на Левски

    Коментиран от #11

  • 9 Хамрун.

    14 1 Отговор
    Ние имаме нужда от такива отборчета да си правим тренеровки.
    Въпреки, че сме аматьори.
  • 10 Хасковски каунь

    12 3 Отговор
    Само СЛАВИЯ !
  • 11 Стоян Александров

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "реалист":

    Само на теб ти казвам, само на теб : ако са тарикати Мъри и Наско само и единствено да бяха направили отбор от българи, млади момчета щяха да са ВЕЛИКИ. С тези розовите се провалиха тотално. Мъри щеше да е ВЕЛИКАН, АМААААА СЕ ОС.....РА...САМ СИ Е ВИНОВЕН.
  • 12 Хаха

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мърльо...":

    Не, балона се спуска още след първия мач с числото, но тогава мина между другото...
  • 13 ми то трИнЮр

    7 1 Отговор
    Няма.значи виновни няма.Така да илядите на геиаренЯ.
  • 14 ДрБр

    9 1 Отговор
    Браво Мъри, продължавай все така!
  • 15 111

    2 2 Отговор
    След толкова поредни издънки един уважаващ себе си треньор си подава оставката и си отива. Но чест и достойнство са непознати категории за Мърльо от Хасково. Не съм левскар, но ми е жал за техните нормални привърженици ( да, малко са на фона на сините гамени), които подпомагаха финансово клуба с надеждата, че ще се тръгне по нов път. Уви! Нов бардак със старите труженички се прави много трудно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.