Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 21:40 2 267 3

Треньори в ръкопашна свада на скамейката на Ботев Пд

  • ботев пловдив-
  • арда-
  • желко копич-
  • алекса бошкович-
  • футбол

По-късно двамата отново са си налетели, като този път е била необходима намесата на двама полицаи, за да бъдат разтървани

Треньори в ръкопашна свада на скамейката на Ботев Пд - 1

На грозни сцени са станали свидетели феновете на стадиона в Кърджали по време на двубоя между Арда и Ботев (Пловдив), завършил с успех за домакините с 2:1.

Артур Ованесян, който е един от помощниците на наставника Желко Копич, и кондиционният треньор Алекса Бошкович са влезели в словесен спор, прераснал и в ръкопашна свада на скамейката на „канарчетата“. Всичко това се е случило по време на оказаната медицинска помощ към Джеймс Ето‘о през втората част на мача, споделиха за Sportal.bg очевидци на стадиона.

По-късно двамата отново са си налетели, като този път е била необходима намесата на двама полицаи, за да бъдат разтървани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботевист

    5 3 Отговор
    Язък за хубавите футболисти в Ботев, слаби треньори, липса на мотивация ! За капак БФС и съдийската комисия, изпълняват заповедите от Козяк, защото собственикът е руснак! Ботев е най ощетяваният отбор! Политически футбол, затова и трибуните са празни!
  • 2 Той

    2 0 Отговор
    Тоталната българска наглост и комплексарщина е навсякъде.
  • 3 един от многото

    3 0 Отговор
    Блазе им на зрителите , с един билет и футбол и бокс , такова нещо може да стане само у нас!