Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 08:25 1 454 0

Арсенал се възползва от грешката на Сити и взе комфортна преднина на върха (ВИДЕО)

  • арсенал-
  • уулвърхемптън-
  • футбол-
  • висша лига

"Топчиите" с победа като гост над Уулвърхемптън с 2:0

Арсенал се възползва от грешката на Сити и взе комфортна преднина на върха (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Арсенал ще посрещне паузата в английския футболен шампионата с комфортна преднина на върха. "Топчиите" се възползваха максимално от поражението на Манчестър Сити и дръпнаха с пет точки на върха след победа като гост над Уулвърхемптън с 2:0.

Селекцията на Микел Артета се възползва максимално от проблемите в редиците на "вълците" и с лекота триумфираха на "Молиню". Големият герой се казваше норвежецът Мартин Йодегард, който се разписа на два пъти след почивката.

В самото начало гостите от Лондон имаха сериозни проблеми, след като капитанът им Гранит Джака се контузи, а на негово място принудително трябваше да влиза Фабио Виейра.

Именно португалецът имаше основна заслуга за откриващото попадение в 55-ата минута. Халфът подаде умело за Мартин Йодегард, а норвежецът нямаше как да сбърка от непосредствена близост.

В 75-ата минута Йодегард имаше още един повод да попадне в прегръдките на своите колеги, след като овладя отбита топка в наказателното поле и изстреля топката в близост до лявата греда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА