Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 12:25 2 003 4

Рекордни премии за ЦСКА 1948 срещу Лудогорец

  • цска 1948-
  • любослав пенев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • премии

Ръководството на "червените" е загатнало пред отбора, че парите за евентуална победа или равенство ще бъдат доста завишени на фона на стандартните за успех като гост

Рекордни премии за ЦСКА 1948 срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА 1948 ще играят за рекордни премии в днешното си гостуване на шампиона Лудогорец. Ръководството на "червените" е загатнало пред отбора, че парите за евентуална победа или равенство ще бъдат доста завишени на фона на стандартните за успех като гост, пише "Мач Телеграф".

Отделно евентуална победа над Лудогорец ще доближи тима на Любослав Пенев до една от далечните цели на тима, за която не се говори много, много - титлата. Премиите за краен успех в първенството на ЦСКА 1948 ще бъдат невиждани за България.

Междувременно стана ясно, че Любо Пенев ще смени на 50% защитата на тима за гостуването в Разград. Титуляри за "червените" ще бъдат крайните бранители Джонатан Перейра и Стив Фуртадо, които не стартираха в миналия кръг. Те ще заменят Ангел Лясков, който получи червен картон в мача с Пирин Благоевград и е наказан, както и Реян Даскалов.

В титулярния състав на ЦСКА 1948 се завръща и Радослав Кирилов, който получи почивка, за да е на линия за сблъсъка с шампиона.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    5 1 Отговор
    Никой не знае футбола в тая държава както Супата! Не беше голям футболист, но е най-талантливия мениджър раждан в България! Лудогорец ще падне, Супата ще ги излъже, както Венци излъга Левски!

    Коментиран от #2

  • 2 Лудогорец

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Много ти се иска Припок но няма да стане.Запомни резултата 3:0 за Лудогорец.Сьс класи сме над двата измислени Свинсски Обора.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Специалиста

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лудогорец":

    Личи си че си от Арда Кърджали!
  • 4 Специалиста

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лудогорец":

    Щъ пумоля да мъ инфурмиръш кат свърши биткътъ!