Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 18:30 912 0

Кордоба: В такива моменти истинските воини се бият и показват лицата си

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол

Боли ни, че не постигнахме положителни резултати и не ви дадохме тази радост, която заслужавате толкова много

Кордоба: В такива моменти истинските воини се бият и показват лицата си - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Левски Хосе Кордоба използва социалните мрежи, за да се извини на феновете за негативните резултати. Той допълни, че е благодарен на запалянковците за подкрепата и обеща, че ще се бори "сините" да отидат на върха.

"Скъпи левскари, благодарим ви за подкрепата, за всеки мач, на който идвате на стадиона, за да ни подкрепите. Боли ни, че не постигнахме положителни резултати и не ви дадохме тази радост, която заслужавате толкова много.

Ще продължим да се борим да поставим Левски, където заслужава – на върха! Ситуацията е тежка‚ но точно в такива моменти истинските воини се бият и показват лицата си. Левски е вечен“, написа Кордоба в "Инстаграм".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА