Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 10:27 3 415 2

Трагичната новина разтърси ММА обществото

  • мма-
  • антъни джонсън-
  • спорт-
  • трагедия

Антъни Джонсън напусна този свят на 38-годишна възраст

Трагичната новина разтърси ММА обществото - 1

Трагичната новина разтърси ММА обществото и беше потвърдена от няколко бойци. В последната година Антъни Джонсън на няколко пъти сподели, че се бори със сериозен здравословен проблем, но не разкри какъв е той, пише mma.bg.

Наскоро Али Абделазиз, който беше дългогодишен мениджър на Джонсън, призова за молитви. Две седмици по-късно се разбра, че боецът е починал. Той напусна този свят на 38-годишна възраст.

Антъни Джонсън започна кариерата си през 2006 година. Той бързо влезе в UFC, където впечатляваше с нокаутите си. Джонсън успя да стигне до титлата в полутежка категория два пъти, но и двата загуби със събмишън от Даниел Кормие. Той ще остане в историята като един от най-големите нокаутьори в UFC.

През 2017 година Антъни обяви, че се оттегля от ММА, след като за втори път загуби от Кормие. Той качи доста килограми по време на пенсията си, след което 4 години по-късно се завърна в ММА. Джонсън подписа с Bellator и взе участие в турнира им в полутежка категория. Той дебютира през май миналата година. Антъни нокаутира Хосе Аугусто и продължи напред. Той трябваше да се бие с Вадим Немков, но се оттегли заради мистериозния проблем със здравето.

"Наистина ми се иска да навляза в повече подробности за сериозността на моята болест. Искам да се молите за мен възможно най-много. Всичко е по Божията воля, написа той през 2021 година в един от последните си постове. - Никога не съм бил толкова изплашен в живота си. Оставам силен заради подкрепата на моето семейство и приятели."

Борбата на Джонсън продължи цяла година, като по едно време той разкри, че е по-добре и ще се завърне в клетката.

За съжаление, Антъни загуби битката за своя живот.

Трагичната новина разтърси ММА обществото


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що крият от кво умират хората!?

    11 3 Отговор
    За малката Бирма също, като че ли е срамно да пишат от кво си умрял!?
  • 2 Раданч Татлъту

    3 1 Отговор
    Боц боц?🙉💉💉💉🙉