Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 14:20 1 362 6

Божинов: Имам заслуга за успехите на ЦСКА

  • валери божинов-
  • футбол-
  • саша илич-
  • левски-
  • цска

Освен за кризата, налегнала любимия му Левски, той говори и за "армейците"

Божинов: Имам заслуга за успехите на ЦСКА - 1
Снимка:

Бившият нападател на Левски Валери Божинов многократно е изтъквал, че е близък с треньора на ЦСКА Саша Илич. Двамата бяха заедно в Партизан преди години, а сега се оказва, че са почти неразделни в София.

Освен за кризата, налегнала любимия му Левски, той говори и за "армейците".

"Постоянно се виждам със Саша Илич. Ходим на кафе, обядваме, вечеряме. Допитва се до мен. Той е мой приятел, много го уважавам и ценя още от времето, когато бяхме заедно в Партизан. Споделяме си всичко. Говорим, анализираме, постоянно обсъждаме", разказа Божинов пред БЛИЦ.

"Той е треньор, а аз като човек отвън, който вижда нещата, му ги споделям и се вижда, че постига добри резултати. Да, и аз имам заслуга, но не е само заради мен. Просто му помагам. Саша винаги ме изслушва като приятел, защото знае, че искам да му помогна. Няма значение, че е в ЦСКА. Със Саша на първо място сме приятели", коментира бившият футболист Ювентус и Манчестър Сити.

"Саша много ми помогна при престоя ми в Белград. Аз бях чужденец там, а сега той е чужденец при нас и е редно да му подам ръка. Искам да продължава да има успехи. Желая му го от сърце. Няма значение дали е в ЦСКА или Левски. Тук става въпрос за професионална гледна точка, за работа. Ние трябва да сме пример за обществото, да показваме лоялност", добави Божинов, който от днес започва да учи за спортен директор в Коверчано.

"Около 30-ина футболисти ще сме на курсовете. Знам, че Александър Коларов също се е записал. Със сигурност ще има и други известни имена", каза още Валери Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истински мъжкар,

    11 1 Отговор
    и заслужил циркаджия!
  • 2 бягай бе

    8 2 Отговор
    Данак...Където си бил,се на акъл....
  • 3 Ха ха ха

    6 3 Отговор
    Щом до теб е стигнал,ти да му даваш акъл нищо добро не чакА Саша?! Колко е жалко да си ограничен във всяко едно отношение! Замълчи бе,замълчи,че миришеш отдалече...
  • 4 Селянина с колелото

    6 2 Отговор
    Тоя е изтрещял напълно. Добре, че не се познава с Клоп, че ще си припише заслугите му.
  • 5 Вальо Топлото

    1 1 Отговор
    Много недей да се хвалиш, че помагаш на Илич, че да не се окажеш съблечен посред зима в някой подлез. :-)
  • 6 След световното

    1 1 Отговор
    може да каже, че е помогнал за титлата на бъдещия шампион.